Specializarea COMUNICARE ŞI RELAŢII PUBLICE este acreditată de ARACIS.

Specializarea Comunicare si Relatii publice pregateste viitori practicieni în domeniul Relatiilor Publice, aflat în plina dezvoltare la noi: ca purtatori de cuvânt sau membri ai departamentelor sau birourilor specializate ale diferitelor organizatii – institutii guvernamentale sau nonguvernamentale, asociatii, grupari etc.

Principala activitate a acestora consta în medierea unor eficiente raporturi de comunicare între diferitele organizatii pe care le reprezinta si publicul acestora, prin intermediul unor mijloace specifice: editarea unor mesaje destinate mass-media, cercetarea publicului corespunzator, activitati de management, consiliere, organizare de evenimente. Buna stapânire a diferitelor tehnici de comunicare scrisa si orala, familiarizarea cu activitatile de presa, cunoasterea tehnicilor de cercetare din stiintele sociale, a unor limbi straine sunt principalele obiective ale pregatirii academice în acest domeniu.

Planul de învatamânt de la această specializare asigură condiţiile necesare pentru însuşirea de către studenţi şi a aptitudinilor jurnalistice în presa scrisă, radio, televiziune.FIŞE DISCIPLINE
Sem. II, an univ. 2016-2017


ANUL I
ANUL II
ANUL III

 
   
 
 
Actualizat:24.02.2018
Copyright © 2006- Pentru sugestii contactaţi webmaster-ul