CONCURS GRANTURI Mobilități ERASMUS+ (țări UE) PENTRU STUDENȚI

ANUL UNIVERSITAR 2021-2022 (Departament Psihologie, nivel licență și master)

 

Important:

 

  1. Perioada de depunere a dosarelor12-16.04.2021online (dep.psihologie@ulbsibiu.ro) sau la secretariat (Lucian Blaga nr. 2A et. II, orele 13-15): documente necesare pentru dosarele de candidatură (formular candidatură – Anexa 5, CV Europass limbă străină, scrisoare de intenție / motivație, extras foaie matricolă, atestat limbă străină: certificat internațional/ examen lingvistic la BAC). 

 

  1. Interviul de selecțieva avea loc onlineîn data de luni 19.04.21 ora 11, iar candidații înscriși se vor conecta cu adresele de @ulbsibiu.ro (completate și în formularul de candidatură atașat) la următorul meet: https://meet.google.com/ibf-kfmy-vaa .

 

Concursul de selecție va consta dintr-un interviu (în limbile de predare ale universităților partenere). Pentru obținerea unui grant, studenții trebuie să fie integraliști, să aibă rezultate academice bune și competențe lingvistice adecvate. Cunoaşterea unei alte limbi de circulaţie internaţională, decât cea de concurs reprezintă un avantaj.

 

Pentru studenţii cu oportunități reduse (cei care se încadrează în criteriile pentru bursă socială), la granturile de studiu se adaugă 200 de EURO/lună. Studenții cu nevoi speciale beneficiază de granturi speciale.

 

La concurs nu pot participa decât studenții înmatriculați la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu. Studenții pot beneficia de 2 mobilități (una de studiu și una de practică) per ciclu de studiu (licență, master și doctorat), a căror durată cumulată să nu depășească 12 luni per ciclu de studiu.

 

Citiți vă rog cu atenție adresa de selecție țări UE (detalii procedură, tipuri de mobilitate, conținut dosar candidatură, programare test limbă (în cazul în care candidatul nu deține certificat lingvistic) etc. și identificați locurile disponibile pentru psihologie (ca rezervă/ opțiune pot fi și din domeniul Social and behavioural sciences): consultați documente atașate.

 

În cazul în care candidatul nu deţine niciun certificat lingvistic, Centrul de Limbi Străine al Facultăţii de Litere și Arte va organiza evaluarea lingvistică pentru limbile engleză, franceză și germana pentru viitorii studenți Erasmus+ în vederea obținerii certificatului care atestă nivelul de cunoaștere a limbii respective. Înscrierile pentru testarea lingvistică se realizează de către studenți până în data de 05 aprilie 2021, trimițând un e-mail la Centrul de Limbi Străine al Facultăţii de Litere și Arte ( centru.limbistraine@ulbsibiu.ro ) în care să menţioneze inclusiv limba testării. 

 

Testul va fi organizat în perioada de 07-09 aprilie 2021 la Facultatea de Litere și Arte.

 

Vă așteptăm cu încredere și vă dorim mult succes!

 

Coordonator Erasmus+ Departament Psihologie, FSSU ULBS

Conf. univ. dr. Adrian Tudor BRATE

Adresa selectie Erasmus 2021-2022 16_SSU Sociologie, Psihologie s 5_Fomular de candidatura studenti 2021-2022

 

error: Content is protected !!